סלט טאבולה כרובית

סלט טאבולה כרובית – ללא גלוטן, טבעוני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים

1 כרובית בינונית (250 גרם)
8 עגבניות שרי
1 צרור פטרוזיליה
4 גבעולי בצל ירוק
מיץ מלימון אחד
1 כף שמן זית
2כפות גרעיני חמנייה (24 גרם)
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים אותם בקערה, שופכים מעל מים רותחים ונותנים לכרובית להתרכך מעט.
  2. מכניסים את פרחי הכרובית ואת הפטרוזיליה למעבד מזון (למי שאין, יכול פשוט לגרד בפומפייה ולקצוץ את הפטרוזיליה). בעזרת פולסים קצרים טוחנים עד למרקם המתאים.
  3. חוצים את עגבניות השרי וקוצצים את הבצל הירוק.
  4. מעבירים לקערה גדולה את הכרובית והפטרוזיליה, ביחד עם שאר המצרכים.
  5. מוסיפים שמן זית, לימון, מלח ופלפל.
  6. מערבבים היטב את כל המצרכים ביחד עם התיבול ולבסוף מוסיפים מעט מעט בצל ירוק וגרעיני חמנייה.

אופציות לשילובים

  • מי שרוצה להעלות את הערך החלבוני, יכול לשלב גבינת פטה איכותית 5% משתלבת מדהים.
  • כף אחת של שמן זית אפשר להחליף בכף טחינה גולמית.
  • למי שאין בעיה עם להוסיף מעט סוכר במנה, חמוציות ואוכמניות משתלבים מצוין!

צפו במתכונים דומים

  • סביח מפורק - ללא גלוטן

    סביח מפורק – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • שווארמה דג – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • פלאפל בתנור

    פלאפל בתנור-עיקרית/טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • קציצות דגים - ללא גלוטן

    קציצות דגים – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)