קסטה חלבון ופירות יער

קסטה חלבון ופירות יער

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (11 מנות גדולות! אפשר לחתוך את המתכון לחצי)

תבנית 22X22
22 ביסקוויטים פחות סוכר של אסם
2 יוגורט גו וניל 0 אחוז שומן
0.5 כוס תחליף סוכר (אני השתמשתי בסוויטאנגו)
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
2 חבילות (500 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
100 גרם פירות יער מופשרים "סנפרוסט"

אופן ההכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים ביסקוויטים על כל התבנית (זכרו את הכיוון שבו סידרתם את הביסקוויטים!).
  3. בקערה גדולה שמים יוגורט וסוכר סוויטנגו ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
  4. מוסיפים את האינסטנט פודינג וקופסת גבינה לבנה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
  5. מוסיפים גם את הקופסא השנייה של הגבינה הלבנה ומקפלים בעדינות.
  6. מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית ומורחים לשכבה אחידה.
  7. מוסיפים לתערובת שנשארה את פירות היער ומערבבים.
  8. מעבירים את הגבינה ופירות היער לתבנית ומורחים בעדינות על השכבה הלבנה, לשכבה אחידה.
  9. מסדרים ביסקוויטים על הגבינה לפי הסדר בו סידרתם בהתחלה.
  10. מעבירים את התבנית למקפיא לחמש שעות או ללילה שלם.
  11. מחלצים את העוגה מהתבנית ובעזרת סכין גדולה וחדה חותכים לקסטות.
  12. שומרים בקופסא אטומה במקפיא.
  13. להוציא מהמקפיא 10-15 דקות לפני אכילה.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

    מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)