מצרכים (4 מנות)
3 גזרים
300 גרם דלעת
300 גרם דלורית
2 בצלים לבנים
1 כפית ג׳ינג׳ר
1 כורכום
מלח
פלפל
*נוזל קוקוס 5%-7%
אופן ההכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
- מכניסים את הירקות לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות.
- מגרדים ג'ינג'ר בפומפייה ומוסיפים אותו לסיר.
- מוסיפים כורכום, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות .
- טוחנים במעבד מזון יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד.
אפשרויות לגיוון
- ניתן להוריד חצי מכמות המים ולהוסיף נוזל קוקוס 5%-7%, כשהמרק עדיין חם.