קארי ונוזל קוקוס תאילנדי

תבשיל נוזל קוקוס וקארי תאילנדי

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (4 מנות)

600 גרם חזה עוף
1 פחית נוזל קוקוס 6% שומן
2 כפות מחית קארי צהוב / אדום
1 גזר קטן
1 בצל
0.5 גמבה גדולה
2 פרחי כרובית
1 כוס שעועית ירוקה
0.5 ראש שום
1 קוביית ג׳ינג׳ר (2X2 ס"מ)
1 כף שמן זית
1-2 כפות רוטב סויה
מעט מלח ופלפל.

אופן ההכנה

  1. חותכים את העוף לקוביות.
  2. מחממים מחבת על להבה גבוהה.
  3. מערבבים את קוביות העוף עם כף שמן זית, מלח ופלפל.
  4. מטגנים עד שהעוף מלבין לגמרי גם מבפנים (לא לחכות עד השחמה) ומעבירים לקערה בצד.
  5. בינתיים חותכים את הגזר והגמבה לרצועות, חותכים גס את הבצל וחותכים את הג'ינג'ר והשום לקוביות קטנות.
  6. במחבת שמים את הבצל ומקפיצים מעט.
  7. מוסיפים את הג׳ינג׳ר, השום וכף אחת ממחית הקארי ומערבבים טוב על מנת לפתוח טעמים.
  8. מוסיפים את שאר הירקות (חוץ מהשעועית הירוקה) תוך כדי הקפצה.
  9. מוסיפים את נוזל הקוקוס ומביאים לרתיחה.
  10. מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את הכף השנייה של מחית הקארי ומערבבים תוך כדי צמצום התבשיל.
  11. מנמיכים ללהבה נמוכה, מבשלים כ-10 דקות ומכבים.
  12. נותנים לתבשיל לנוח 5 דקות, מוסיפים את השעועית הירוקה ומגישים.

    * אפשר לאכול בקערה כמרק או לצד אורז.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)