קציצות עוף בתבשיל ערמונים ופטריות

קציצות עוף בתבשיל ערמונים ופטריות

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (24 יחידות)

לקציצות
1 ק״ג עוף טחון
1 בצל
2 שיני שום
1 קישוא
1 גזר
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1 כפית כמון
2 כפיות מלח
פלפל שחור
לרוטב
1 חבילה פטריות שמפיניון
2 חבילות פטריות שימגי
1 בצל
5-6 שיני שום
1 חבילה ערמונים
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה אדומה מעושנת
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

קציצות

  1. חותכים בצל דק ומניחים בקערה.
  2. חותכים את השום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  3. מגרדים את הקישוא ואת הגזר ומוסיפים לקערה.
  4. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה דק ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים לקערה עוף טחון, מלח, כמון ופלפל שחור. מערבבים את החומרים היטב.
  6. מגלגלים את הבלילה לקציצות.

רוטב

  1. חותכים את הבצל, השום ופטריות השמפיניון לקוביות גסות.
  2. מחממים כפית שמן זית בסיר שטוח רחב.
  3. מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים כ2-3 דקות.
  5. מוסיפים את תערובת הפטריות וממשיכים לטגן כ4-5 דקות.
  6. מוסיפים את הערמונים ואת התיבול עם מעט מים.
  7. מבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
  8. מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
  9. מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות ומגישים חם.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)