מצרכים (3 מנות)
3 קישואים עגולים
1 חבילת טופו
1 בצל לבן
1 חבילת פטריות שמפיניון
1 חבילת ערמונים בוואקום
1 כפית שמן זית
1 כפית מלח
קורט פלפל
1 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
1כפית קינמון
אופן ההכנה
- מכניסים את הקישואים לסיר עם מים רותחים כ15 דקות (לשים לב שהקישואים לא רכים מדי).
- חותכים את הבצל ואת הפטריות לרצועות.
- מחממים כפית שמן זית במחבת.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
- בזמן הטיגון מועכים את הערמונים מעט.
- מוסיפים את הערמונים וממשיכים לטגן עוד כ5 דקות.
- מוסיפים מלח, פפריקה, כורכום, פפריקה, קינמון ופלפל.
- כשהקישואים מוכנים מכבים את האש.
- מסירים את הגבעול של הקישוא, חותכים את ה"מכסה" מהחלק העליון של הקישוא.
- בעזרת הכף מרוקנים את הקישוא (להיזהר שלא לפגוע בחלק החיצוני).
- ממלאים את הקישואים במלית עד הסוף.
- מסדרים את הקישואים בתבנית עם מעט שמן.
- שופכים בין הקישואים את המלית שנשארה.
- מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ 15-20 דקות (הקישואים צריכים לקבל מעט צבע אך לא לאבד את צורתם.)