קישוא ממולא טבעוני

קישוא ממולא טבעוני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (3 מנות)

3 קישואים עגולים
1 חבילת טופו
1 בצל לבן
1 חבילת פטריות שמפיניון
1 חבילת ערמונים בוואקום
1 כפית שמן זית
1 כפית מלח
קורט פלפל
1 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
1כפית קינמון

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הקישואים לסיר עם מים רותחים כ15 דקות (לשים לב שהקישואים לא רכים מדי).
  2. חותכים את הבצל ואת הפטריות לרצועות.
  3. מחממים כפית שמן זית במחבת.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
  6. בזמן הטיגון מועכים את הערמונים מעט.
  7. מוסיפים את הערמונים וממשיכים לטגן עוד כ5 דקות.
  8. מוסיפים מלח, פפריקה, כורכום, פפריקה, קינמון ופלפל.
  9. כשהקישואים מוכנים מכבים את האש.
  10. מסירים את הגבעול של הקישוא, חותכים את ה"מכסה" מהחלק העליון של הקישוא.
  11. בעזרת הכף מרוקנים את הקישוא (להיזהר שלא לפגוע בחלק החיצוני).
  12. ממלאים את הקישואים במלית עד הסוף.
  13. מסדרים את הקישואים בתבנית עם מעט שמן.
  14. שופכים בין הקישואים את המלית שנשארה.
  15. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ 15-20 דקות (הקישואים צריכים לקבל מעט צבע אך לא לאבד את צורתם.)

צפו במתכונים דומים

  • סביח מפורק - ללא גלוטן

    סביח מפורק – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • שווארמה דג – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • פלאפל בתנור

    פלאפל בתנור-עיקרית/טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • קציצות דגים - ללא גלוטן

    קציצות דגים – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)