פריטטה קישואים ותרד

פריטטה קישואים ותרד – ללא גלוטן

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (2 מנות)

1 בצל בינוני
1 כפית שמן זית
2 קישואים קטנים
6 מדליוני תרד (סנפרוסט)
צרור פטרוזיליה
כפית מלח
קורט פלפל שחור
רוזמרין
2 ביצים
2 חלמונים
1/2 כוס חלב 1%
40 גרם גבינה בולגרית
3-4שיני שום

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
  3. במחבת מחממים מעט שמן זית – רצוי מחבת כבדה שניתן להעביר לתנור.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה יפה.
  5. במקביל חותכים קישוא אחד לקוביות בינוניות ואת הקישוא השני מגרדים בפומפייה.
  6. מוסיפים את הקישואים למחבת ומטגנים כ5 דקות.
  7. בינתיים קוצצים את התרד, הפטרוזיליה והשום.
  8. מוסיפים את התרד, פטרוזיליה, שום ועלי הרוזמרין. מגבירים קצת את האש, ממליחים ומפלפלים.
  9. במקביל טורפים את הביצים יחד עם החלב בקערה.
  10. ממליחים מעט את בלילת הביצים ומעבירים פנימה בהדרגה למחבת. מערבבים היטב ומהר, כדי שלא ייווצרו גושים של חביתה.
  11. מוסיפים לפריטטה חתיכות גסות של גבינה בולגרית ומערבבים מעט.
  12. ברגע שהבלילה מתחילה להתייצב (בערך אחרי 3-4 דקות) מעבירים את המחבת לתנור (גריל עליון).
  13. אופים כ-10 דקות עד להזהבה יפה.
  14. מוציאים מהתנור ונותנים לפריטטה דקה של מנוחה.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)