מצרכים (2 מנות)
600 גרם פילה דג לבן (בורי/אמנון/לברק)
4 כפות קמח חומוס
100 גרם פירורי לחם אורגניים מקמח כוסמין מלא
2-3 כפות שומשום
1 ביצה L
2 כפות סויה
1 כף שמן זית
1 כף פפריקה
1 כפית אבקת שום
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים מעט.
- מכינים 3 קערות:
-בקערה אחת: טורפים היטב את הביצה עם הסויה, הפפריקה ואבקת השום.
-בקערה השנייה: מערבבים את פירורי לחם כוסמין עם השומשום.
-בקערה השלישית: קמח חומוס. - מכניסים את הדג לקערה עם קמח החומוס.
- מעבירים לקערה עם הביצה והסויה.
- מעבירים לקערה עם פירורי לחם הכוסמין.
- מניחים את הדגים בתבנית.
- מכניסים את התבנית לתנור כ-10 דקות לכל צד .