פיצה טונה

פיצה טונה דלת פחמימה

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (4 מנות)

לבצק טונה
3 פחיות שימורי טונה במים.
1 יוגורט פרו (0% שומן).
2 ביצים.
מלח.
פלפל.

לציפוי
1 קופסת רוטב עגבניותMutti
1 שן שום
3 פרוסות גבינה צהובה 9%
אורגנו
בזיליקום
תוספות מעל הפיצה: בצל, פטריות או כל תוספת שאתם אוהבים.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
  2. מסננים את הטונה מהמים היטב.
  3. מערבבים בקערה גדולה טונה, יוגורט, ביצים, מלח ופלפל ומשטחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  4. אופים כ – 20 דקות עד שהתערובת מתגבשת וטיפה משחימה בצדדים.
  5. מגרדים את שן השום ומערבבים ברוטב העגבניות.
  6. מוציאים את הבצק מהתנור ומורחים שכבה של רוטב העגבניות.
  7. מפזרים מעל שכבה של גבינה צהובה ומעליה את התוספות.
  8. מחזירים לתנור כ-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)