מצרכים (4 מנות)
לבצק טונה
3 פחיות שימורי טונה במים.
1 יוגורט פרו (0% שומן).
2 ביצים.
מלח.
פלפל.
לציפוי
1 קופסת רוטב עגבניותMutti
1 שן שום
3 פרוסות גבינה צהובה 9%
אורגנו
בזיליקום
תוספות מעל הפיצה: בצל, פטריות או כל תוספת שאתם אוהבים.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
- מסננים את הטונה מהמים היטב.
- מערבבים בקערה גדולה טונה, יוגורט, ביצים, מלח ופלפל ומשטחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
- אופים כ – 20 דקות עד שהתערובת מתגבשת וטיפה משחימה בצדדים.
- מגרדים את שן השום ומערבבים ברוטב העגבניות.
- מוציאים את הבצק מהתנור ומורחים שכבה של רוטב העגבניות.
- מפזרים מעל שכבה של גבינה צהובה ומעליה את התוספות.
- מחזירים לתנור כ-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה.