סמבוסק גבינות צמחוני ללא גלוטן

סמבוסק גבינות צמחוני – ללא גלוטן

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (4 יחידות)

8 דפי אורז
1 כפית סילאן
1 ביצה
3 כפות מים
מעט מלח
למילוי
100 גרם בולגרית
1 חלבון ביצה
3 פרוסות גבינה צהובה
0.5 קופסת קוטג׳
4 מדליוני תרד / עגבניות מיובשות או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים בבורקס

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב את כל הגבינות, הביצה והתוספות. ניתן להעביר לפני את גבינת הקוטג׳ למסננת, למשך כ-2-3 דק להיפטר מהנוזלים.
  2. טורפים ביצה יחד עם כפית סילאן בצלחת רחבה שיכולה להכיל את דפי האורז.
  3. טובלים דף אורז בתערובת הביצה, עד שהוא מכוסה לגמרי אבל לא מתרכך.
  4. טובלים דף נוסף ומצמידים אותו לדף הראשון, כך שמתקבלות 2 שכבות של דפי אורז שביניהן תערובת הביצה.
  5. מניחים את הדפים בתערובת הביצה עד שהם מתרככים.
  6. מטגנים את דפי האורז כ-2 דקות על אש בינונית-גבוהה, עד שהם מזהיבים יפה.
  7. הופכים ומטגנים 2 דקות נוספות.
  8. מוסיפים 2 כפות ממילוי הגבינות ומקפלים לחצי ירח.
  9. מגישים עם רסק עגבניות בצד.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)