סופלה חלבון שוקולד וחמאת בוטנים

סופלה חלבון שוקולד וחמאת בוטנים נ-ד-י-ר – אבקת חלבון

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (2 מנות)

1 בננה קטנה / 0.5 בננה גדולה
1 ביצה
2 כפית חמאת בונים טבעית או כפית חמאת בוטנים + קוביית שוקולד מריר 85%
1 אבקת סקופ חלבון

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מכניסים את כל המצרכים לתוך קערת בלנדר קטנה וטוחנים טוב טוב עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  3. יוצקים את הבלילה לתוך ספל קטן או תבנית המיועדת לסופלה.
  4. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
  5. הסופלה מוכן ברגע שהשכבה למעלה הופכת לקשיחה/ נסדקת.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

    מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)