מצרכים
2 פרוסות לחם כוסמין/ שיפון/ קל
1.5 כפות גבינת ריקוטה 5%
1 חלבון ביצה
גרידת לימון
קינמון
1-2 כפיות סוויטנגו
אופן ההכנה
- מערבבים טוב בקערה את גבינת הריקוטה, גרידת הלימון וחצי מכמות הסוויטנגו.
- מורחים על פרוסות הלחם וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת לסנדוויץ'.
- בקערה נפרדת, מערבבים את חלבון הביצה עם קינמון וסוויטנגו.
- טובלים את הסנדוויץ' בתערובת חלבון הביצה עד שהכל נספג משני הצדדים.
- מרססים מחבת חמה בספריי שמן ומטגנים משני הצדדים.