מצרכים (מנה אחת)
1 ביצה
1 חלבון ביצה
4 כפות שיבולת שועל
קורט מלח
1 פקק של תמצית וניל
1 חצי כפית קינמון
1 כף חלב שקדים
*1 כפית גוג'י ברי
*1 כפית סילאן/ מייפל טבעי/ סטיביה
1 כפית שמן קוקוס (או כל שמן אחר)
2 פרפרי אגוזי מלך
אופן ההכנה
- בקערה קטנה מערבבים היטב את כל החומרים מלבד שמן הקוקוס.
- מחממית מחבת ומוסיפים את כפית שמן הקוקוס.
- יוצקים את התערובת ומחממים על חום בינוני-גבוהה.
- כשנוצרות בועות אויר בחלק העליון של החביתית, הופכים אותה.
- מחממים עוד כ-40 שניות על הצד השני.
טיפים ותוספות
- שימו לב כי המצרכים המסומנים בכוכבית הם תוספות שמכילות קלוריות וניתנות להורדה לפי העדפה וצורך בתפריט היומי שלכם (גם בלעדיהם היא מעולה).
- את חלב השקדים אפשר להמיר גם לחלב פרה או למים.
- מי שרוצה להעלות את הערך החלבוני יכול להוסיף חצי סקופ אבקת חלבון לבלילה. שימו לב שאבקת חלבון היא מתוקה ולכן היא יכולה להחליף את הסילאן.