מצרכים (18 יחידות)
1 כף שמן קוקוס
1 ביצה
0.25 כוס סוכר (סוויטאנגו)
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח שקדים (200 גרם)
18 שקדים לא קלויים שלמים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח ואבקת האפייה.
- מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים.
- מוסיפים שמן קוקוס וביצה ולשים את הבצק בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק אחיד.
- מכינים כדורים ומניחים על תבנית האפייה.
- מניחים על כל כדור בצק שקד ומועכים אותו קלות עד שהוא משתטח מעט.
- אופים כ- 15-20 או עד שהעוגיות זהובות.
- נותנים לעוגיות להתקרר מעט בתבנית ומעבירים לקופסא אטומה.