מצרכים (24 עוגיות)
200 גרם שיבולת שועל
2 בננות בינוניות
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות שמן קוקוס
כף סוויטאנגו/ סילאן טבעי
2 כפיות תמצית וניל
0.5 כפית מלח
40 גרם פולי קקאו (קקאו ניבס)
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מועכים בננות בתוך קערה גדולה בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב.
- מרטבים את הידיים ויוצקים 24 כדורים.
- לאחר שיצרנו את הכדורים, לוחצים עליהם עם האצבע כך ששני הצדדים ישתטחו מעט.
- מכניסים לתנור החם למשך כ-15 דקות עד שהעוגיות ישחימו יפה.