עוגיות שוקולד ציפס וחמאת בוטנים

עוגיות שוקולד ציפס וחמאת בוטנים – טבעוני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (24 עוגיות)

200 גרם שיבולת שועל
2 בננות בינוניות
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות שמן קוקוס
כף סוויטאנגו/ סילאן טבעי
2 כפיות תמצית וניל
0.5 כפית מלח
40 גרם פולי קקאו (קקאו ניבס)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מועכים בננות בתוך קערה גדולה בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב.
  4. מרטבים את הידיים ויוצקים 24 כדורים.
  5. לאחר שיצרנו את הכדורים, לוחצים עליהם עם האצבע כך ששני הצדדים ישתטחו מעט.
  6. מכניסים לתנור החם למשך כ-15 דקות עד שהעוגיות ישחימו יפה.

צפו במתכונים דומים

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון - טבעוני

    לביבות תפוחי עץ וקינמון – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • רול סושי תמרים ותערובת אגוזים

    רול סושי תמרים ותערובת אגוזים – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • עוגיות שיבולת שועל

    עוגיות שיבולת שועל הטעימות בעולם – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • גרנולה ביתית

    גרנולה ביתית – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)