מצרכים (5 מנות)
2 סקופ אבקת חלבון / 3 כפות סוויטאנגו.
0.5 ליטר חלב.
0.5 ליטר מים.
4-5 כפות קורנפלור.
1 כפית מי ורדים.
תוספות אפשריות: שבבי קוקוס, אגוזי מלך, קינמון.
אופן ההכנה
- מכניסים לשייקר את המים ואבקת החלבון ומשקשקים היטב.
- מעבירים לסיר ומערבבים עם החלב.
- מביאים לרתיחה על אש בינונית.
- מנמיכים את האש.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור עם 5-6 כפות מים .
- ממיסים היטב בעזרת מטרפה.
- מוסיפים את הבלילה לסיר החם ומערבבים.
- מוסיפים את מי הורדים, טועמים ומתקנים לפי הצורך.
- מורידים מהאש ומעבירים לכוסות אישיות.
- מגישים עם קינמון, מעט קוקוס ואגוזי מלך.