מרק קישואים ואדממה

מרק קישואים ואדממה

מצרכים (4 מנות)

5 קישואים
2 בצלים בינונים
5-6 שיני שום
1-2 כפיות שמן
2 בצלים לבנים
0.5 כפית אגוז מוסקט
1.5 כפיות מלח
פלפל
0.5 חבילה פולי סויה קפואים ללא התרמיל

  • ניתן להוסיף בהגשה שמנת 9% שומן

אופן ההכנה

  1. קוטמים את הקצוות של הקישוא וחותכים אותו גס לכ-5 חתיכות, את הבצל לרבעים ופורסים את שיני השום.
  2. מחממים במחבת שמן, מוסיפים את הקישואים, הבצל והשום ומטגנים מספר דקות, עד לחריכה קלה.
  3. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה עד להתרככות הקישואים.
  4. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
  5. מנמיכים את האש וטוחנים את הכל בבלנדר מוט ידני, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
  6. מוסיפים את פולי הסויה ומבשלים למשך 5 דקות נוספות.
  7. ניתן להגיש עם שמנת חמוצה 9% או יוגורט.

צפו במתכונים דומים

  • מרק כתום טבעוני ללא גלוטן

    מרק כתום – טבעוני/ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מרק עגבניות חורפי - טבעוני/ללא גלוטן

    מרק עגבניות חורפי – טבעוני/ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מרק בצל - טבעוני

    מרק בצל – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מרק כרובית

    מרק כרובית

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)