מרק בצל - טבעוני

מרק בצל – טבעוני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (5 מנות)

1 ראש כרובית
1 בצל
2 גבעולי כרישה
4-5 שיני שום
1 כף שמן זית או שמן קוקוס
200 מ"ל חלב (אפשר גם מים או חלב קוקוס 5%-7%)
800 מ"ל מים
2-3 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט מגורר
מעט טימין

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבצל, הכרישה והשום לקוביות ואת הכרובית מפרקים לפרחים.
  2. מחממים סיר עם כף שמן.
  3. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שקיפות קלה.
  4. מוסיפים את הכרישה והשום ומטגנים עוד דקה שתיים.
  5. מוסיפים את פרחי הכרובית, החלב והמים ומביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים מלח ופלפל, ומבשלים עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.
  7. מקררים מעט ואז טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.
  8. מוסיפים את האגוז מוסקט והטימין.
  9. מתקנים עם מלח ופלפל ומערבבים.

צפו במתכונים דומים

  • מרק כתום טבעוני ללא גלוטן

    מרק כתום – טבעוני/ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מרק עגבניות חורפי - טבעוני/ללא גלוטן

    מרק עגבניות חורפי – טבעוני/ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)