מלבי חלבון הצגה – אבקת חלבון

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (7 מנות)

1 ליטר חלב 1%
4-5 כפות קורנפלור
1 כפית מי ורדים
2 סקופ אבקת חלבון וניל

לסירופ
0.5 כוס מים
1 כפית מי ורדים
0.5 כוס תערובת פירות יער (קפואים)

לקישוט
65 גרם בוטנים או פיסטוקים
קוקוס טחון

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים 1 כוס חלב, מי ורדים וקורנפלור, עד שהתערובת הופכת להיות חלקה וללא גושים.
  2. שופכים לסיר את יתר החלב.
  3. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תערובת החלב והקורנפלור.
  4. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה נמוכה, עד שמסמיך, כ3-4 דקות ומכבים את האש.
  5. מצננים לטמפרטורת החדר.
  6. מוסיפים את אבקת החלבון לסיר ומערבבים.
  7. מוזגים לכוסות או כלי הגשה מתאימים, מכסים בניילון נצמד.
  8. מצננים כשעה בטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר כ4 שעות לפחות.
  9. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, תערובת פירות יער ומי ורדים.
  10. מכבים את האש ומסננים את הרוטב לקערה קטנה.
  11. מצננים לטמפרטורת החדר.
  12. קוצצים את הבוטנים/ פיסטוקים.
  13. כאשר המלבי מוכן מוזגים 1-2 כפות מהסירופ, מוסיפים קוקס טחון ובוטנים/ פיסטוקים.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

    מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)