מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים

1 סקופ אבקת חלבון
250 גרם ריקוטה 5%
2 עוגיות אוריאו (THINS)
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הריקוטה, תמצית הוניל ואבקת החלבון.
  2. שוברים את האוריאו לחתיכות, מכניסים לקערה ומערבבים יחד עם הבלילה.
  3. מחלקים את הבלילה לשתי כוסות הגשה אישיות.
  4. מכניסים למקרר למשך שעתיים.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)