מצרכים (7 מנות)
100 גרם קמח שקדים
2 סקופים של חלבון בטעם וניל
1.5 כפיות אבקת אפיה
3 חלבוני ביצה
1 יוגורט 0% טבעי 200 גרם
30 גרם שמן קוקוס (נוזלי)
1.5 כפיות תמצית וניל
3 כפות מים/ חלב
1 כוס אוכמניות
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים היבשים (חוץ מאבקת האפיה) ואת כל החומרים הרטובים בקערות נפרדות.
- מאחדים את הקערות ומערבבים טוב. מוסיפים את אבקת האפיה וממשיכים לערבב.
- מעבירים לתבניות מאפינס קטנות ומכניסים לתנור לכ-20 דקות.
- מכבים את התנור ומקררים.