מצרכים (3 מנות)
500 גרם פילה דג ללא עור
2בצלים גדולים
1 כף תבלין דג
1 כף תבלין שווארמה
1 כף כורכום
7 שיני שום
מלח
פלפל שחור
צ'ילי חריף (לא חובה)
1 כף שמן זית
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
אופן ההכנה
- חותכים את הבצלים והשום לקוביות.
- קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
- חותכים את הדג לרצועות.
- מחממים כף שמן זית במחבת.
- מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את רצועות הדג ו-3 כפות מים ומקפיצים כ-12 דקות.
- מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.