קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (13 יחידות)

2 פחיות טונה במים
1 ביצה
0.5 בצל/ 1 בצל קטן
1 חציל קטן ללא קליפה
1 גזר קטן
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
3 כפות שיבולת שועל
100 גר' גבינה בולגרית 5% (אופציונאלי)
מלח
פלפל
כפית שמן זית

אופן ההכנה

  1. מגרדים בפומפייה את החציל והגזר.
  2. חותכים את הבצל לקוביות.
  3. מחממים כפית שמן זית במחבת.
  4. מטגנים את הבצל על אש נמוכה.
  5. מוסיפים למחבת את החציל והגזר ומטגנים עד שמתקבל מרקם עיסתי מהתערובת.
  6. מכבים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר.
  7. מסננים את הטונה מהמים ומכניסים למעבד מזון.
  8. מוסיפים את כל המצרכים ואת תערובת הירקות. אם התערובת נוזלית מדי מוסיפים עוד כף שיבולת שועל.
  9. יוצרים 13 קציצות שוות בגודלן.
  10. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות 7-10 דקות כל צד.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)