עראיס

מתכון לעראיס

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (8 מנות)

500 גרם בשר טחון (כתף בקר מספר 4)
1 בצל לבן
5 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה (אופציונאלי)
8 פיתות כוסמין
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2כפית בהרט
1 כפית ראס אל חנות או קינמון
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה להברשה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הבצל ואת השום לקוביות קטנות, את הפטרוזיליה (והכוסברה, אם מוסיפים) קוצצים דק.
  3. מערבבים בקערה הבשר עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, התבלינים ונותנים לתערובת לנוח כחצי שעה.
  4. חותכים פתח בינוני בפיתות (זהירות לא ליצור פתח גדול מידי שהפיתה לא תיקרע).
  5. יוצרים 8 קציצות יחסית עבות, וממלאים את הפיתות בקציצות הבשר.
  6. מערבבים את השמן עם הפפריקה ומברישים את הפיתות בחלקן העליון.
  7. מכניסים לתנור כ-20 דקות.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)