עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל הטעימות בעולם – טבעוני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (25 עוגיות)

200 גרם שיבולת שועל דקה (3 כוסות חד פעמיות)
04 גרם אגוזי מלך שבורים (כוס חד פעמית)
3 בננות בינוניות בשלות
200 גר' תמרים מעוכים ללא חרצנים (כשליש חבילה)
4 כפות שמן קוקוס (40 גר שמן קוקוס)
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנה

  1. שמים את הבננות בתוך קערה גדולה ומועכים אותן באמצעות מועך תפוחי אדמה.
  2. מוסיפים את התמרים וממשיכים בפעולת המעיכה תוך מיזוג הבננות והתמרים לעיסה אחת.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומתחילים לערבב היטב בעזרת הידיים עד שמגיעים לעיסה אחת מגובשת.
  4. שמים מים בקערה קטנה, מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים בגודל של כדור טניס (כ-25 גר').
  5. לאחר שיצרנו את הכדור לוחצים מעט בשני צידי הכדור כך ששני הצדדים ישתטחו.
  6. מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ-20 דקות. ייתכן כי העוגיות יראו וירגישו לכם לא מוכנות, אך אם תשאירו אותן קצת יותר מדי זמן בתנור הן תתחלנה להישרף.
  7. מוציאים את העוגיות מהתנור ומקררים אותן, בכדי שיקבלו את המרקם הקראנצ'י שלהם בדפנות.

צפו במתכונים דומים

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון - טבעוני

    לביבות תפוחי עץ וקינמון – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • עוגיות שוקולד ציפס וחמאת בוטנים

    עוגיות שוקולד ציפס וחמאת בוטנים – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • רול סושי תמרים ותערובת אגוזים

    רול סושי תמרים ותערובת אגוזים – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • גרנולה ביתית

    גרנולה ביתית – טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)