סביח מפורק - ללא גלוטן

סביח מפורק – ללא גלוטן

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים

1 תפוח אדמה בינוני
1 ביצה קשה
1 חציל קטן או 0.5 חציל בינוני
2 כפות טחינה מוכנה
50 גרם בולגרית 5%
1 עגבנייה
*לימון כבוש

אופן ההכנה

  1. חוצים את תפוח האדמה לשניים, מורחים עליו מעט שמן זית (אפשר גם לרסס עם תרסיס שמן זית) וממליחים מעט.
  2. דוקרים את החציל בעזרת סכין ועוטפים בנייר כסף.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את תפוח האדמה והחציל לכ-40 דקות לחימום.
  4. בודקים בעזרת מזלג – אם החציל נמעך בקלות, אז אפשר להוציא אותו מהתנור (שימו לב שהתפוח אדמה יהיה מוכן קודם לכן).
  5. חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות.
  6. חוצים את החציל לאורכו ומניחים אותו על צלחת.
  7. מעל החציל מניחים את תפוח האדמה, הביצה, העגבנייה והגבינה בולגרית – בסדר הזה.
  8. מזלפים מעל את הטחינה והלימון הכבוש.

צפו במתכונים דומים

  • שווארמה דג – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • קציצות דגים - ללא גלוטן

    קציצות דגים – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוסקה

    מוסקה – ללא גלוטן

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • סלט טאבולה כרובית

    סלט טאבולה כרובית – ללא גלוטן, טבעוני

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)