מפרום זוקיני

מפרום זוקיני

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (8 מנות)

4 זוקיני/ קישואים עבים
מלח

למלית
500 גרם בשר טחון (כתף מס׳ 4)
1 בצל
צרור עלי פטרוזיליה
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
1.5 כפית ראס אל חנות

לטיגון
כף שמן זית
1 ביצה
1 כף פפריקה מתוקה

לרוטב
1 בצל
4 שיני שום
0.5 כפית קינמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 רסק עגבניות (MUTTI)
מלח
כוס מים

אופן ההכנה

  1. חותכים את הקישואים לחצי. בכל חצי קישוא עושים חתך לאורך כמעט עד הסוף ויוצרים מעין כיס.
  2. חותכים דק את הבצל והפטרוזיליה.
  3. בקערה מערבבים את הבשר הטחון, הבצל, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והראס אל חנות.
  4. מכינים קציצות וממלאים את כיס הקישואים בקציצות.
  5. מניחים את הקישואים על מגש.
  6. בקערה טורפים את הביצה ומערבבים עם הפפריקה.
  7. מברישים את הקישואים משני הצדדים.
  8. קוצצים בצל ושום.
  9. במחבת מחממים כף שמן.
  10. מכניסים את הקישואים לשמן עד להזהבה עמוקה (כל צד בערך 2-3 דקות) מוציאים ומניחים בצד.
  11. בסיר רחב ושטוח מטגנים בצל ושום יחד עם הקינמון והפפריקה.
  12. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד 2-3 דקות תוך ערבוב.
  13. מסדרים את המפרומות ומוסיפים מים עד אמצע התבשיל.
  14. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך 40 דקות עד ריכוך מלא של הקישואים.
  15. מוסיפים מים במהלך הבישול לפי הצורך.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)