מצרכים (10 יחידות)
3 בננות
2 ביצים
0.25 כוס אבקת קקאו טבעית (20 גרם)
100 גרם חמאת בוטנים טבעית (אפשר גם חמאת שקדים)
1 כפית תמצית וניל
2 סקופים אבקת חלבון
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים את כל המצרכים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמקבלים תערובת חלקה לגמרי.
- יוצקים לתבנית אפיה בגודל של 20/20 ס"מ ומכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, או שדוקרים באמצעות קיסם והקיסם יוצא יחסית נקי.
- מצננים מעט.