מצרכים (2 מנות)
2 תפוחי עץ
1 כפית קינמון
0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
5 כפות (50 גרם) קמח כוסמין מלא
0.5 כוס (30 גרם) אגוזי מלך קצוצים גס
1 כף (20 גרם) סילאן
2 כפות (25 גרם) קרם קוקוס 5%-7%
1 כף שמן קוקוס
אופן ההכנה
- מגרדים את תפוחי העץ בפומפייה, עם הקליפה.
- מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר.
- יוצרים לביבות ומניחים על הנייר.
- מרססים במעט תרסיס שמן.
- אופים כ-15 דקות, עד שהלביבות מזהיבות.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים.