חטיפי קינואה שוקולד- אבקת חלבון

חטיפי קינואה שוקולד – אבקת חלבון

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים

1 כפית שמן קוקוס
2 כפות אבקת קקאו טבעי
1 כף חמאת בוטנים טבעית
2 סקופים חלבון וניל/ שוקו (אפשר לשלב)
1 כוס פתיתי קינואה (קינופלקס)
קורט מלח
0.5 כוס חלב שקדים / שיבולת שועל / סויה (או כל חלב אחר)

אופן ההכנה

  1. ממיסים במיקרו את שמן הקוקוס עם חמאת הבוטנים כ-20 שניות.
  2. מוסיפים לקערה של חמאת הבוטנים והשמן את שאר המצרכים ומערבבים עד שיתקבל גוש חום אחיד.
  3. מפזרים בתבנית בגודל 15*20 ומעבירים למקפיא ל-4 שעות.
  4. לאחר ההקפאה לחתוך ל-8 קוביות.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

    מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)