מצרכים
1 כפית שמן קוקוס
2 כפות אבקת קקאו טבעי
1 כף חמאת בוטנים טבעית
2 סקופים חלבון וניל/ שוקו (אפשר לשלב)
1 כוס פתיתי קינואה (קינופלקס)
קורט מלח
0.5 כוס חלב שקדים / שיבולת שועל / סויה (או כל חלב אחר)
אופן ההכנה
- ממיסים במיקרו את שמן הקוקוס עם חמאת הבוטנים כ-20 שניות.
- מוסיפים לקערה של חמאת הבוטנים והשמן את שאר המצרכים ומערבבים עד שיתקבל גוש חום אחיד.
- מפזרים בתבנית בגודל 15*20 ומעבירים למקפיא ל-4 שעות.
- לאחר ההקפאה לחתוך ל-8 קוביות.