מצרכים (12 יחידות)
0.5 כוס (40 גרם) שיבולת שועל
0.5 כוס (40 גרם) קמח קוקוס
4 סקופים של אבקת חלבון
4 כפות חמאת בוטנים טבעית
1 כוס חלב מכל סוג
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים בקערה, חוץ מהחלב.
- מוסיפים את החלב בהדרגה ולשים את הכל יחד עד לקבלת מרקם של "בצק" לח.
- מסדרים במגש נייר אפייה ומשטחים את הבצק.
- מכניסים את המגש למקפיא לכמה שעות עד התייצבות.
- לאחר שהתערובת מוצקה, ניתן לחתוך אותה עם סכין לצורה של חטיפים מלבניים.