מצרכים (20 יחידות)
1 כף שמן קוקוס
1 ביצה
0.25 כוס סוכר (סוויטאנגו)
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
2.5 כוסות (200 גרם) קמח שקדים
למילוי
ממרח תמרים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה קמח ואבקת אפייה.
- מוסיפים את הסוכר ותמצית וניל ומערבבים.
- מוסיפים את השמן והביצה ולשים את הבצק בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק אחיד.
- קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן מיועד לגודל הרצוי ומניחים על תבנית האפיה.
- מניחים כפית מהמלית באמצע העיגול (ניתן להשתמש בשקית זילוף).
- מרטיבים במים מעט את הידיים ומקפלים לצורת אוזני המן.
- אופים למשך 20-25 דקות.