גלילות עוף ממולאות בפטריות תרד וגרידת חציל

גלילות עוף ממולאות בפטריות תרד וגרידת חציל

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (5 מנות)

1 קילו חזה עוף
200 גרם עלי תרד
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות
1 חציל קטן
1 בצל
0.5 ראש שום
1 כף שמן זית
1-2 לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. חולטים את התרד במים רותחים, סוחטים וקוצצים דק.
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  3. קוצצים את הבצל והשום דק, ואת החציל מקפלים ומגרדים בפומפייה.
  4. במחבת מחממים כפית שמן זית.
  5. מוסיפים לפי הסדר: בצל, שום, חצילים, פטריות ותרד, ומטגנים עד שמתקבל מרקם עיסתי מכל התערובת (אפשר להוסיף רבע כוס מים במידה והתערובת יבשה).
  6. ממליחים, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  7. פורסים את חזה העוף, מורחים כשתי כפות מהתערובת, מגלגלים את חזה העוף ומעבירים לתבנית.
  8. בקערה סוחטים את הלימונים יחד עם 2-3 שיני שום וכפית שמן זית, מערבבים היטב ושופכים לתוך התבנית.
  9. מברישים את גלילת חזה העוף מלמעלה עם ביצה ומפזרים שומשום מעל (לא חובה).
  10. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות.
  11. מוציאים את נייר הכסף, מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות וממשיכים לחמם כ-20-25 דקות עד שהגלילות מתחילות להשחים.
  12. מוציאים מהתנור, פורסים את הגלילות ושופכים מעל מהרוטב.

צפו במתכונים דומים

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)