מצרכים (12 מנות)
1 כוס קמח קינואה
0.5 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
0.5 כוס סוכר סוויטאנגו
1 ביצה L
0.25 כוס שמן קוקוס (40 גרם)
40 גרם חמאת בוטנים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו.
- מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים.
- מוסיפים שמן קוקוס וביצה ולשים את הבצק בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה.
- פורשים נייר אפיה, מניחים עליו את הבצק ומרדדים בעזרת מערוך.
- קורצים עיגולים בקוטר של כ-5 ס"מ ומניחים במרווחים קלים על נייר האפיה.
- אופים כ- 10-12 דקות, או עד שהעוגיות זהובות.
- נותנים לעוגיות להתקרר מעט בתבנית (ניתן לשמור בקופסא אטומה).
- מכינים את הסנדוויץ' – ממלאים כל זוג עוגיות בממרח חמאת בוטנים שוקולד.