עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים

שומן

פחמימות

חלבון

קלוריות

מצרכים (12 מנות)

1 כוס קמח קינואה
0.5 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
0.5 כוס סוכר סוויטאנגו
1 ביצה L
0.25 כוס שמן קוקוס (40 גרם)
40 גרם חמאת בוטנים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו.
  3. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים.
  4. מוסיפים שמן קוקוס וביצה ולשים את הבצק בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה.
  5. פורשים נייר אפיה, מניחים עליו את הבצק ומרדדים בעזרת מערוך.
  6. קורצים עיגולים בקוטר של כ-5 ס"מ ומניחים במרווחים קלים על נייר האפיה.
  7. אופים כ- 10-12 דקות, או עד שהעוגיות זהובות.
  8. נותנים לעוגיות להתקרר מעט בתבנית (ניתן לשמור בקופסא אטומה).
  9. מכינים את הסנדוויץ' – ממלאים כל זוג עוגיות בממרח חמאת בוטנים שוקולד.

צפו במתכונים דומים

  • מאפינס לוטוס חלבון - אבקת חלבון

    מאפינס לוטוס חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • חטיפי חלבון ביתי

    חטיפי חלבון ביתי – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • מוס אוריאו וניל אישי - אבקת חלבון

    מוס אוריאו וניל אישי (2 יחידות) – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

  • כדורי שוקולד חלבון

    כדורי שוקולד חלבון – אבקת חלבון

    שומן

    פחמימות

    חלבון

    קלוריות

הפנייה נשלחה בהצלחה!

אנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.
עד אז, אתם מוזמנים לצפות במתכונים או במאמרים שלנו, תהנו :)