מצרכים (8 מנות)
500 גרם גבינה לבנה 3%
200 גרם יוגורט פרו
3 חלבונים
2 כפות קורנפלור/ 1 אינסטנט פודינג של סוויטנגו
0.5 כוס סוויטנגו או ממתיק אחר
1 כפית תמצית וניל
גרידה מחצי לימון
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקציפים את החלבונים עם הסוויטנגו.
- בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים ומקפלים פנימה את החלבונים המוקצפים.
- אופים בתוך תבנית בקוטר 20 ס"מ, מעל מים רותחים למשך חצי שעה.
- אופים 10 דקות נוספות על 150 מעלות.
- אופים 10 דקות נוספות על 120 מעלות.