מצרכים (7 מנות)
1 קילו חזה עוף פרוס
300 גר פירורי לחם כוסמין 100%
3 כפות קמח חומוס/ קמח עדשים
1 כף שומשום שחור
לבלילת הביצה
2 ביצים
2 כפות סויה
2 כף פפריקה מתוקה
2 כפות חרדל
טבסקו (אופציונאלי)
אופן ההכנה
- מכינים 3 קערות-
בראשונה: מערבבים היטב את כל החומרים של בלילת הביצה.
בשנייה: פירורי לחם כוסמין עם שומשום.
בשלישית: קמח חומוס/ קמח עדשים. - מחממים תנור ל180 מעלות.
- מניחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים מעט.
- מכניסים את חזה העוף לקערה עם הקמח חומוס.
- מעבירים לקערה עם בלילת הביצה.
- מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים את השניצל.
- מניחים את השניצל על התבנית.
- מכניסים את השניצל לתנור כ-12 דקות לכל צד.