מרק בצל
מצרכים (5 מנות)
אופן ההכנה
-
הכנה
1. חותכים את הבצלים לקוביות. -
טיגון
2. מחממים שמן במחבת ומכניסים את הבצלים עם הטימין והתבלינים. נותנים להם להתבשל זמן מה עד שהם מתקרמלים ומשחימים מעט (יש לערבב מדי פעם שלא יידבקו לסיר). -
3. מוסיפים כף קמח ומערבבים טוב שלא ייווצרו גושים.
-
בישול
4. מוסיפים את הבירה ונותנים להתבשל בערך 5 דקות עד שהאלכוהול מתנדף. -
5. מוסיפים ציר ירקות או מים.
-
6. מוסיפים את עלי הדפנה ומביאים לרתיחה, נותנים למרק לספוג את הטעמים.
-
7. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה נוספת ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
ערכים תזונתיים
מנות 5
- כמות למנה
- קלוריות 180kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 6g10%
- סה"כ פחמימות 24g8%
- חלבון 3g6%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."