תבשיל טופו בחלב קוקוס – טבעוני
מצרכים (3 מנות)
אופן ההכנה
-
מייבשים את הטופו בעזרת נייר סופג וחותכים לקוביות עבות.
-
בסיר גדול מחממים כף שמן זית.
-
מוסיפים את פרחי הכרובית עד לצריבה ומתבלים עם מעט מלח.** ניתן להחליף את הכרובית בברוקולי
-
מוסיפים את השום.
-
מוסיפים את קרם הקוקוס והמים, מערבבים עד לרתיחה.
-
מנמיכים את האש ומוסיפים את השעועית, הרוזמרין והסויה.
-
מניחים לסיר להתבשל על אש נמוכה עם מכסה לכ-5 דקות.
-
מסדרים את קוביות הטופו במעטה העליון של הסיר ומטביעים אותן מעט ברוטב. מכסים ומבשלים עוד כ-עשר דקות על אש נמוכה.
-
מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנוח למשך 10 דקות.
-
מורידים מהאש ומפזרים מעל מעט שומשום שחור.
ערכים תזונתיים
מנות 3
- כמות למנה
- קלוריות 296kcal
- % Daily Value *
- סה"כ פחמימות 15.5g6%
- חלבון 23.5g47%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."