שווארמה טופו – טבעוני
מצרכים (3 מנות)
אופן ההכנה
-
פורסים את הטופו בעזרת סכין לפרוסות בעובי חצי ס״מ. מניחים את הפרוסות אחת על השנייה וחותכים בצורת שתי וערב לא סימטרי.
-
מעבירים את הטופו לקערה, מוסיפים את השמן והתבלינים ומערבבים היטב.
-
חותכים את הבצל לעיגולים דקים ואת השום לקוביות.
-
מרססים במחבת מעט שמן מספריי שמן.
-
מטגנים את הבצל עד השחמה.
-
מוסיפים את השום ומטגנים עוד קצת .
-
מוסיפים את הטופו ומקפיצים על המחבת כעשר דקות.
-
לאחר מכן מוסיפים את הסויה וממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מצטמצם ונספג בתוך הטופו.
-
מגישים עם טחינה ועמבה ליד.
ערכים תזונתיים
מנות 3
- כמות למנה
- קלוריות 211kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 10.5g17%
- סה"כ פחמימות 8g3%
- חלבון 18.5g37%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."