מנות: 3 קושי: בינוני

שווארמה טופו – טבעוני

קושי: בינוני מנות: 3 קלוריות: 211

מצרכים (3 מנות)

אופן ההכנה

  1. פורסים את הטופו בעזרת סכין לפרוסות בעובי חצי ס״מ. מניחים את הפרוסות אחת על השנייה וחותכים בצורת שתי וערב לא סימטרי.
  2. מעבירים את הטופו לקערה, מוסיפים את השמן והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. חותכים את הבצל לעיגולים דקים ואת השום לקוביות.
  4. מרססים במחבת מעט שמן מספריי שמן.
  5. מטגנים את הבצל עד השחמה.
  6. מוסיפים את השום ומטגנים עוד קצת .
  7. מוסיפים את הטופו ומקפיצים על המחבת כעשר דקות.
  8. לאחר מכן מוסיפים את הסויה וממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מצטמצם ונספג בתוך הטופו.
  9. מגישים עם טחינה ועמבה ליד.
ערכים תזונתיים

מנות 3


כמות למנה
קלוריות 211kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 10.5g17%
סה"כ פחמימות 8g3%
חלבון 18.5g37%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית