ריבועי טופו תרד ופטריות- טבעוני
מצרכים (4 מנות)
אופן ההכנה
-
קוצצים את הבצל, השום והפטריות.
-
מחממים כפית שמן במחבת.
-
מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות.
-
מוסיפים את השום ומטגנים כמה דקות נוספות.
-
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מגירות נוזלים ומתרככות.
-
מוסיפים את התרד והסויה ומקפיצים את התערובת עוד כדקה.
-
מכבים את האש ומניחים את הירקות בצד.
-
במעבד מזון טוחנים את הטופו, קמח חומוס, סויה, שום מלח ומים עד למרקם עיסתי/בצקי.
-
בקערה מערבבים את הבלילה שטחנו עם הירקות.
-
ניתן לגלגל קציצות מהבלילה או להעביר אותה כמו שהיא לתבנית אינגליש קייק.
-
מוסיפים שומשום מלמעלה.
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהקציצות משחימות יפה.
ערכים תזונתיים
מנות 4
- כמות למנה
- קלוריות 195kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 6.5g10%
- סה"כ פחמימות 16.5g6%
- חלבון 20g40%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."