מנות: 4 קושי: מתקדמים

ריבועי טופו תרד ופטריות- טבעוני

קושי: מתקדמים טמפרטורת בישול: 180  °C מנות: 4 קלוריות: 195

מצרכים (4 מנות)

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הבצל, השום והפטריות.
  2. מחממים כפית שמן במחבת.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים כמה דקות נוספות.
  5. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מגירות נוזלים ומתרככות.
  6. מוסיפים את התרד והסויה ומקפיצים את התערובת עוד כדקה.
  7. מכבים את האש ומניחים את הירקות בצד.
  8. במעבד מזון טוחנים את הטופו, קמח חומוס, סויה, שום מלח ומים עד למרקם עיסתי/בצקי.
  9. בקערה מערבבים את הבלילה שטחנו עם הירקות.
  10. ניתן לגלגל קציצות מהבלילה או להעביר אותה כמו שהיא לתבנית אינגליש קייק.
  11. מוסיפים שומשום מלמעלה.
  12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהקציצות משחימות יפה.
ערכים תזונתיים

מנות 4


כמות למנה
קלוריות 195kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 6.5g10%
סה"כ פחמימות 16.5g6%
חלבון 20g40%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית