מנות: 28 קושי: מתקדמים

קציצות עוף בתבשיל ערמונים ופטריות

קושי: מתקדמים מנות: 28 קלוריות: 274

מצרכים (28 קציצות)

לקציצות

לרוטב

אופן ההכנה

קציצות

  1. חותכים בצל דק ומניחים בקערה.
  2. חותכים את השום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  3. מגרדים את הקישוא ואת הגזר ומוסיפים לקערה.
  4. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה דק ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים לקערה עוף טחון, מלח, כמון ופלפל שחור. מערבבים את החומרים היטב.
  6. מגלגלים את הבלילה לקציצות.

רוטב

  1. חותכים את הבצל, השום והפטריות לקוביות גסות.
  2. מחממים כפית שמן זית בסיר שטוח ורחב.
  3. מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים כ2-3 דקות.
  5. מוסיפים את תערובת הפטריות וממשיכים לטגן כ4-5 דקות.
  6. מוסיפים את הערמונים ואת התבלנים עם מעט מים.
  7. מבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
  8. מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
  9. מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות ומגישים חם.
ערכים תזונתיים

מנות 28

גודל מנה 6


כמות למנה
קלוריות 274kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 6g10%
סה"כ פחמימות 13.5g5%
חלבון 39g78%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית