קציצות עוף בתבשיל ערמונים ופטריות
מצרכים (28 קציצות)
לקציצות
לרוטב
אופן ההכנה
קציצות
-
חותכים בצל דק ומניחים בקערה.
-
חותכים את השום לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
-
מגרדים את הקישוא ואת הגזר ומוסיפים לקערה.
-
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה דק ומוסיפים לקערה.
-
מוסיפים לקערה עוף טחון, מלח, כמון ופלפל שחור. מערבבים את החומרים היטב.
-
מגלגלים את הבלילה לקציצות.
רוטב
-
חותכים את הבצל, השום והפטריות לקוביות גסות.
-
מחממים כפית שמן זית בסיר שטוח ורחב.
-
מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
-
מוסיפים את השום ומטגנים כ2-3 דקות.
-
מוסיפים את תערובת הפטריות וממשיכים לטגן כ4-5 דקות.
-
מוסיפים את הערמונים ואת התבלנים עם מעט מים.
-
מבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
-
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
-
מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות ומגישים חם.
ערכים תזונתיים
מנות 28
גודל מנה 6
- כמות למנה
- קלוריות 274kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 6g10%
- סה"כ פחמימות 13.5g5%
- חלבון 39g78%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."