מנות: 3 קושי: מתקדמים

קישוא ממולא טבעוני

קושי: מתקדמים טמפרטורת בישול: 180  °C מנות: 3 קלוריות: 278

מצרכים (3 מנות)

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הקישואים לסיר עם מים רותחים כ15 דקות (לשים לב שהקישואים לא רכים מדי).
  2. חותכים את הבצל ואת הפטריות לרצועות.
  3. מחממים כפית שמן זית במחבת.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
  6. בזמן הטיגון מועכים את הערמונים מעט.
  7. מוסיפים את הערמונים וממשיכים לטגן כ5 דקות נוספות.
  8. מוסיפים מלח, פפריקה, כורכום, פפריקה, קינמון ופלפל.
  9. כשהקישואים מוכנים מכבים את האש.
  10. מסירים את הגבעול של הקישוא, חותכים את ה"מכסה" מהחלק העליון של הקישוא.
  11. בעזרת כף מרוקנים את הקישוא (להיזהר שלא לפגוע בחלק החיצוני).
  12. ממלאים את הקישואים במלית עד הסוף.
  13. מסדרים את הקישואים בתבנית עם מעט שמן.
  14. שופכים בין הקישואים את המלית שנשארה.
  15. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ 15-20 דקות (הקישואים צריכים לקבל מעט צבע אך לא לאבד את צורתם.)
ערכים תזונתיים

מנות 3


כמות למנה
קלוריות 278kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 10g16%
סה"כ פחמימות 28g10%
חלבון 19g38%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית