קישוא ממולא טבעוני
מצרכים (3 מנות)
אופן ההכנה
-
מכניסים את הקישואים לסיר עם מים רותחים כ15 דקות (לשים לב שהקישואים לא רכים מדי).
-
חותכים את הבצל ואת הפטריות לרצועות.
-
מחממים כפית שמן זית במחבת.
-
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
-
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
-
בזמן הטיגון מועכים את הערמונים מעט.
-
מוסיפים את הערמונים וממשיכים לטגן כ5 דקות נוספות.
-
מוסיפים מלח, פפריקה, כורכום, פפריקה, קינמון ופלפל.
-
כשהקישואים מוכנים מכבים את האש.
-
מסירים את הגבעול של הקישוא, חותכים את ה"מכסה" מהחלק העליון של הקישוא.
-
בעזרת כף מרוקנים את הקישוא (להיזהר שלא לפגוע בחלק החיצוני).
-
ממלאים את הקישואים במלית עד הסוף.
-
מסדרים את הקישואים בתבנית עם מעט שמן.
-
שופכים בין הקישואים את המלית שנשארה.
-
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ 15-20 דקות (הקישואים צריכים לקבל מעט צבע אך לא לאבד את צורתם.)
ערכים תזונתיים
מנות 3
- כמות למנה
- קלוריות 278kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 10g16%
- סה"כ פחמימות 28g10%
- חלבון 19g38%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."