מנות: 4 זמן כולל: 32 דקות קושי: קל

זמן הכנה 12 דקות זמן בישול 20 דקות זמן כולל 32 דקות קושי: קל טמפרטורת בישול: 170  °C מנות: 4 קלוריות: 350 העונה הכי טובה: קיץ

מצרכים (4 מנות)

אופן ההכנה

  1. הכנה

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  2. מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים מעט.

  3. מכינים 3 קערות:

  4. בקערה אחת: טורפים היטב את הביצה עם הסויה, הפפריקה ואבקת השום.
  5. בקערה השנייה: מערבבים את פירורי לחם כוסמין עם השומשום.
  6. בקערה השלישית: קמח חומוס.
  7. חותכים כל פילה דג ל-3 חתיכות (ניתן לבקש זאת גם ממוכר הדגים)

  8. טבילה

    מכניסים את הדג לקערה עם קמח החומוס.

  9. מעבירים לקערה עם הביצה והסויה.

  10. מעבירים לקערה עם פירורי לחם הכוסמין.

  11. אפייה

    מניחים את הדגים בתבנית.

  12. מכניסים את התבנית לתנור כ-10 דקות לכל צד .

ערכים תזונתיים

מנות 4


כמות למנה
קלוריות 350kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 10g16%
סה"כ פחמימות 25g9%
חלבון 37g74%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית