מנות: 1 קושי: קל

סלט טאבולה כרובית – טבעוני וללא גלוטן

קושי: קל מנות: 1 קלוריות: 101

מצרכים (למנה)

אופן ההכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים אותם בקערה, שופכים מעל מים רותחים ונותנים לכרובית להתרכך מעט.
  2. מכניסים את פרחי הכרובית ואת הפטרוזיליה למעבד מזון (למי שאין, יכול פשוט לגרד בפומפייה ולקצוץ את הפטרוזיליה). בעזרת פולסים קצרים טוחנים עד למרקם המתאים.
  3. חוצים את עגבניות השרי וקוצצים את הבצל הירוק.
  4. מעבירים לקערה גדולה את הכרובית והפטרוזיליה, ביחד עם שאר המצרכים.
  5. מוסיפים שמן זית, לימון, מלח ופלפל.
  6. מערבבים היטב את כל המצרכים ביחד עם התיבול ולבסוף מוסיפים מעט מעט בצל ירוק וגרעיני חמנייה.

אופציות לשילובים

- מי שרוצה להעלות את הערך החלבוני, יכול לשלב גבינת פטה איכותית 5% משתלבת מדהים.

- כף אחת של שמן זית אפשר להחליף בכף טחינה גולמית.

- למי שאין בעיה עם להוסיף מעט סוכר במנה, חמוציות ואוכמניות משתלבים מצוין!

ערכים תזונתיים

מנות 1


כמות למנה
קלוריות 101kcal
% Daily Value *
סה"כ פחמימות 8g3%
חלבון 3g6%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית