מרק קישואים
מצרכים (4 מנות)
אופן ההכנה
-
הכנה
1. קוטמים את הקצוות של הקישוא וחותכים אותו גס לכ-5 חתיכות, את הבצל לרבעים ופורסים את שיני השום. -
טיגון
2. מחממים במחבת שמן, מוסיפים את הקישואים, הבצל והשום ומטגנים מספר דקות, עד לחריכה קלה. -
בישול
3. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה עד להתרככות הקישואים. -
תיבול
4. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים. -
5. מנמיכים את האש וטוחנים את הכל בבלנדר מוט ידני, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
-
בישול
6. מוסיפים את פולי הסויה ומבשלים למשך 5 דקות נוספות. -
הגשה
*ניתן להגיש עם שמנת חמוצה 9% או יוגורט.