מנות: 4 זמן כולל: 30 דקות קושי: קל
זמן הכנה 6 דקות זמן בישול 20 דקות זמן מנוחה 4 דקות זמן כולל 30 דקות קושי: קל מנות: 4 העונה הכי טובה: חורף

מצרכים (4 מנות)

אופן ההכנה

  1. הכנה
    1. קוטמים את הקצוות של הקישוא וחותכים אותו גס לכ-5 חתיכות, את הבצל לרבעים ופורסים את שיני השום.
  2. טיגון
    2. מחממים במחבת שמן, מוסיפים את הקישואים, הבצל והשום ומטגנים מספר דקות, עד לחריכה קלה.
  3. בישול
    3. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה עד להתרככות הקישואים.
  4. תיבול
    4. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
  5. 5. מנמיכים את האש וטוחנים את הכל בבלנדר מוט ידני, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
  6. בישול
    6. מוסיפים את פולי הסויה ומבשלים למשך 5 דקות נוספות.
  7. הגשה

    *ניתן להגיש עם שמנת חמוצה 9% או יוגורט.

מילות מפתח: מרקים

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית