מנות: 5 זמן כולל: 1 ש' 12 דקות קושי: קל

מרק בצל

זמן הכנה 16 דקות זמן בישול 52 דקות זמן מנוחה 4 דקות זמן כולל 1 ש' 12 דקות קושי: קל מנות: 5 קלוריות: 180 העונה הכי טובה: חורף

מצרכים (5 מנות)

אופן ההכנה

  1. הכנה
    1. חותכים את הבצלים לקוביות.
  2. טיגון
    2. מחממים שמן במחבת ומכניסים את הבצלים עם הטימין והתבלינים. נותנים להם להתבשל זמן מה עד שהם מתקרמלים ומשחימים מעט (יש לערבב מדי פעם שלא יידבקו לסיר).
  3. 3. מוסיפים כף קמח ומערבבים טוב שלא ייווצרו גושים.
  4. בישול
    4. מוסיפים את הבירה ונותנים להתבשל בערך 5 דקות עד שהאלכוהול מתנדף.
  5. 5. מוסיפים ציר ירקות או מים.
  6. 6. מוסיפים את עלי הדפנה ומביאים לרתיחה, נותנים למרק לספוג את הטעמים.
  7. 7. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה נוספת ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
ערכים תזונתיים

מנות 5


כמות למנה
קלוריות 180kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 6g10%
סה"כ פחמימות 24g8%
חלבון 3g6%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

מילות מפתח: מרקים

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית