Print Options:

שווארמה דג – ללא גלוטן

שיטת בישול ,
קורסים
קושי בינוני
מנות 3
קלוריות 275
מצרכים (3 מנות)
  • 500 גרם פילה דג (ללא עור)
  • 2 בצלים (גדולים)
  • 1 כף תבלין דג
  • 1 כף תבלין שווארמה
  • 1 כף כורכום
  • 7 שיני שום
  • 1 מעט מלח
  • 1 מעט פלפל שחור
  • 1 כף צ'ילי חריף (לא חובה)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
אופן ההכנה
  1. חותכים את הבצלים והשום לקוביות.
  2. קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
  3. חותכים את הדג לרצועות.
  4. מחממים כף שמן זית במחבת.
  5. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  6. מוסיפים את רצועות הדג ו-3 כפות מים ומקפיצים כ-12 דקות.
  7. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.
ערכים תזונתיים

מנות 3

גודל מנה 1


כמות למנה
קלוריות 275kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 7.5g12%
סה"כ פחמימות 13g5%
חלבון 35g70%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."