שווארמה דג – ללא גלוטן
מצרכים (3 מנות)
אופן ההכנה
-
חותכים את הבצלים והשום לקוביות.
-
קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
-
חותכים את הדג לרצועות.
-
מחממים כף שמן זית במחבת.
-
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
-
מוסיפים את רצועות הדג ו-3 כפות מים ומקפיצים כ-12 דקות.
-
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.
ערכים תזונתיים
מנות 3
גודל מנה 1
- כמות למנה
- קלוריות 275kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 7.5g12%
- סה"כ פחמימות 13g5%
- חלבון 35g70%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."