מנות: 3 קושי: בינוני
קושי: בינוני מנות: 3 קלוריות: 275

מצרכים (3 מנות)

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבצלים והשום לקוביות.
  2. קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
  3. חותכים את הדג לרצועות.
  4. מחממים כף שמן זית במחבת.
  5. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  6. מוסיפים את רצועות הדג ו-3 כפות מים ומקפיצים כ-12 דקות.
  7. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב.
ערכים תזונתיים

מנות 3

גודל מנה 1


כמות למנה
קלוריות 275kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 7.5g12%
סה"כ פחמימות 13g5%
חלבון 35g70%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית