מתכון לעראיס
מצרכים (8 מנות)
אופן ההכנה
-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
חותכים את הבצל ואת השום לקוביות קטנות, את הפטרוזיליה (והכוסברה, אם מוסיפים) קוצצים דק.
-
מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, התבלינים ונותנים לתערובת לנוח כחצי שעה.
-
חותכים פתח בינוני בפיתות (זהירות לא ליצור פתח גדול מידי שהפיתה לא תיקרע).
-
יוצרים 8 קציצות יחסית עבות, וממלאים את הפיתות בקציצות הבשר.
-
מערבבים את השמן עם הפפריקה ומברישים את הפיתות בחלקן העליון.
-
מכניסים לתנור כ-20 דקות.
ערכים תזונתיים
מנות 8
- כמות למנה
- קלוריות 248kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 8.5g14%
- סה"כ פחמימות 17.5g6%
- חלבון 23g46%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."