מנות: 25 קושי: בינוני

עוגיות שיבולת שועל הטעימות בעולם – טבעוני

קושי: בינוני טמפרטורת בישול: 190  °C מנות: 25 קלוריות: 65

מצרכים (25 עוגיות)

אופן ההכנה

  1. שמים את הבננות בתוך קערה גדולה ומועכים אותן באמצעות מועך תפוחי אדמה.
  2. מוסיפים את התמרים וממשיכים בפעולת המעיכה תוך מיזוג הבננות והתמרים לעיסה אחת.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומתחילים לערבב היטב בעזרת הידיים עד שמגיעים לעיסה אחת מגובשת.
  4. שמים מים בקערה קטנה, מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים בגודל של כדור טניס (כ-25 גר').
  5. לאחר שיצרנו את הכדור לוחצים מעט בשני צידי הכדור כך ששני הצדדים ישתטחו.
  6. מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ-20 דקות. ייתכן כי העוגיות יראו וירגישו לכם לא מוכנות, אך אם תשאירו אותן קצת יותר מדי זמן בתנור הן תתחלנה להישרף.
  7. מוציאים את העוגיות מהתנור ומקררים אותן, בכדי שיקבלו את המרקם הקראנצ'י שלהם בדפנות.
ערכים תזונתיים

מנות 25


כמות למנה
קלוריות 65kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 2.8g5%
סה"כ פחמימות 8.2g3%
חלבון 1.8g4%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית