עוגיות שיבולת שועל הטעימות בעולם – טבעוני
מצרכים (25 עוגיות)
אופן ההכנה
-
שמים את הבננות בתוך קערה גדולה ומועכים אותן באמצעות מועך תפוחי אדמה.
-
מוסיפים את התמרים וממשיכים בפעולת המעיכה תוך מיזוג הבננות והתמרים לעיסה אחת.
-
מוסיפים את שאר המצרכים ומתחילים לערבב היטב בעזרת הידיים עד שמגיעים לעיסה אחת מגובשת.
-
שמים מים בקערה קטנה, מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים בגודל של כדור טניס (כ-25 גר').
-
לאחר שיצרנו את הכדור לוחצים מעט בשני צידי הכדור כך ששני הצדדים ישתטחו.
-
מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ-20 דקות. ייתכן כי העוגיות יראו וירגישו לכם לא מוכנות, אך אם תשאירו אותן קצת יותר מדי זמן בתנור הן תתחלנה להישרף.
-
מוציאים את העוגיות מהתנור ומקררים אותן, בכדי שיקבלו את המרקם הקראנצ'י שלהם בדפנות.
ערכים תזונתיים
מנות 25
- כמות למנה
- קלוריות 65kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 2.8g5%
- סה"כ פחמימות 8.2g3%
- חלבון 1.8g4%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."